Image Alt

Biseri

Upis dece u novu školsku 2022/2023 godinu

Poštovani roditelji, ovim putem Vas obaveštavamo da ćete od 01.04.2022. do 13.05.2022. godine, kao i prethodne godine, na potpuno elektronski i besplatan način moći da prijavite decu za upis u PU „Biseri“ Trstenik.

Usluga eVrtić predstavlja elektronsku prijavu dece za upis u predškolske ustanove. Roditelj više ne mora da dolazi lično prilikom prijave deteta u predškolsku ustanovu, već prijavu može da obavi elektronski na Порталу еУправа. Elektronsko podnošenje prijave se vrši jednostavnim popunjavanjem online obrasca, a prilaganje izvoda iz matične knjige rođenih, prebivališta I uverenja o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju.

Za sve naše sugrađane koji iz bilo kog razloga ne budu mogli da upišu dete preko portala eVrtića, na zvaničnom sajtu PU „Biseri“ Trstenik www.pubiseri.rs, na stranici „dokumenta“ mogu skinuti obrazac zahteva za upis dece.

Popunjenu prijavu u WORD-u naši sugrađani mogu poslati na e-mail vrtića za prijavu dece pubiseriprijavadece@gmail.com. Ostalu dokumentaciju ako bude potrebe, roditelji će doneti lično ili skenirati i poslati meilom.

 

Za sve dodatne informacije obratite se Časlavu Vasilijeviću na telefon 063/1175-915 svakog radnog dana od 08-15 časova.

Uputstvo za roditelje

Usluga „ eVrtić“ objavljena je na Portalu i nalazi se na https://euprava.gov.rs/usluge/5595

Uputstvo za roditelje, kao i svi odgovori na njihova pitanja u vezi sa podnošenjem zahteva, je na stranici https://euprava.gov.rs/eVrtic_kako