Image Alt

Biseri

Upis dece u novu školsku 2020/2021 godinu

Poštovani roditelji, kako zbog novonastale situacije nije moguće doći i upisati dete u PU „Biseri“  Trstenik, ovim putem Vas obaveštavamo da će u Trsteniku od 01.04. do 30.06.2020. godine – građani Trstenika  na potpuno elektronski i besplatan način moći da prijave decu za upis u PU „Biseri“ Trstenik.

Usluga eVrtić predstavlja elektronsku prijavu dece za upis u predškolske ustanove. Roditelj više ne mora da dolazi lično prilikom prijave deteta u predškolsku ustanovu, već prijavu može da obavi elektronski na Portalu eUprava. Elektronsko podnošenje prijave se vrši jednostavnim popunjavanjem online obrasca, a prilaganje izvoda iz matične knjige rođenih, prebivališta i uverenja o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju. U ovom trenutku je u toku implementacija ove usluge u svim gradovima i opštinama u Srbiji.

 

Za naše sugrađane koji iz bilo kog razloga ne budu mogli da upišu dete preko eVrtića  na zvaničnom sajtu PU „Biseri“  Trstenik www.pubiseri.rs, na stranici „dokumenta“ mogu skinuti obrazac zahteva za upis dece.

Popunjenu prijavu u WORD-u naši sugrađani mogu poslati na  e-mail vrtića za prijavu dece pubiseriprijavadece@gmail.com. Ostalu prateću dokumentaciju koja je potrebna uz prijavu, roditelji će doneti kada se stvore uslovi, tj. po prestanku vanrednog stanja i normalizacije rada PU „Biseri“ Trstenik.

 

Za sve informacije obratite se Časlavu Vasilijeviću na telefon 063/1175-915 svakog radnog dana od 08-15 časova.

Uputstvo za roditelje