Soba

Biseri

Obeležavanje krsne slave i dana ustanove 2022.

Dana 4.12.2022. god. PU „Biseri“ obeležila je krsnu slavu Vavedenje Presvete Bogorodice i svoju tradiciju dugu vec 56 godina. Uz seču kolača i prigodan program, koji su pripremili mališani muzičke radionice. Pored dece naše ustanove, seči kolača prisustvovali su brojni roditelji i zaposleni ove ustanove.

U periodu od 5.12.2022.- 9.12.2022. obeležen je dan ustanove u Likovnom salonu Doma kulture u Trsteniku, kroz prikaz produkata realizovanih projekata koji su radjeni po Novim osnovama programa „Godine uzleta„, u okviru vaspitno-obrazovnih grupa, a uz pomoc i saradnju roditelja i lokalne zajednice. Na izložbi je prikazano trinaest projekata iz gradskih i poludnevnih grupa. U okviru prikazanih projekata učestvovale su sve uzrasne grupe.

Posetioci su imali mogucnost da se upoznaju sa novim načinom rada naše ustanove,koja je od septembra 2022 godine zvanicno započela primenu novog programa rada.

Dana 9.12. 2022. godine u Likovnom salonu prikazan je i promotivni film o procesu implementacije novih osnova programa kao i kratka priredba.